Wednesday 8 February 2017

RE: Membership to What?

Ευχαριστώ για την απάντηση και σχετική πληροφόρηση.

Γνωρίζω ότι επιτελείς το καθήκον σου, γι' αυτό και θα σε παρακαλέσω να ενημερώσεις ανώτερα κλιμάκια για τη δυσαρέσκεια που προκαλεί οποιαδήποτε μορφή επιβολής εξόδων, ιδιαίτερα για υπηρεσίες που είθισται να παρέχονται δωρεάν, όπως είναι η χρήση Χρεωστικών καρτών. Ξέρω, θα πείτε ότι ενημερώθηκαν οι πελάτες του συγκροτήματος για την αλλαγή στις χρεώσεις και προμήθειες, θα έπρεπε όμως η πληροφόρηση να γίνεται εξατομικευμένα.

Το πρόσφατο παρελθόν της Τράπεζας δεν την τιμά και θα έπρεπε να είναι περισσότερο προσεκτική, ενώ, αντί κοστοκεντρικής προσέγγισης θα έπρεπε να ήταν πιο πελατοκεντρική!

Δεν είναι τα 5 Ευρώ που δυσαρεστούν, αλλά η εκμετάλλευση της θέσης της Τράπεζας στην κυπριακή αγορά έναντι των πελατών και των άλλων εμπλεκόμενων με αυτήν φορέων.

Συμβουλευτικά,

Βασίλης Κοιλιαρής
(τ. υπάλληλος της Τράπεζας Κύπρου Ελλάδος)

ΥΓ. Σημειώστε επίσης ότι η ανανέωση του πλαστικού, η οποία γίνεται κάθε τρία χρόνια, ΔΕΝ είναι Δωρεάν, καθότι ετησίως κοστολογείται με 5 Ευρώ.

----------------------------------
Created On:  2017-02-07 14:21:28.0
Created By:  1bank
----------------------------------
Αγαπητέ κύριε Κοιλιάρη,

Ευχαριστούμε για το μήνυμα σας.

Παρακαλούμε σημειώστε ότι η χρέωση των €5 άφορα την ετήσια συνδρομή για την χρεωστκή κάρτα σας. Σημειώστε επίσης ότι η ανανέωση του πλαστικού γίνεται κάθε τρία χρόνια και σας αποστέλλεται δωρεάν.

Για περισσότερες πληροφορίες όσων αφορά τις νέες χρεώσεις με ισχύ από τις 17.10.2016, μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας στον σύνδεσμο http://www.bankofcyprus.com.cy/Cyprus_Gr/Services-Rates_gr/--2/

Με εκτίμηση,

Στέλλα Νικολάου
1bank

----------------------------------
Created On:  2017-02-02 09:29:05.0
Created By:  MR KILIARIS VASILIS
----------------------------------
01/02/2017 01/02/2017 Card 4***3196 2017-01-31 Trace 3708252 Membership Fee

Αναφορικά με την πιο πάνω κοστολόγηση, για ποιο θέμα αναφέρεται; Δεν θυμάμαι να έκανα αίτηση συμμετοχής σε κάποιο πρόγραμμα.
Αν είναι για το λεγόμενο πρόγραμμα "ανταμοιβής", τότε να μας λείπει ...

Παρακαλώ για τις δικές σας ενέργειες και να επιστραφεί το ποσό στο λογαριασμό μου.

Βασίλης Κοιλιαρής

No comments: