Friday 3 February 2017

Περί Αναγνωστηρίων-Βιβλιοθηκών το ανάγνωσμα !

Για ενημέρωση και ως έκκληση για το εγγύς μέλλον:
Συγχαρητήρια στο Πανεπιστήμιο Κύπρου | University Of Cyprus, το οποίο, επιτέλους, προχώρησε στην επέκταση της λειτουργίας του Αναγνωστηρίου μέχρι τα μεσάνυχτα, Δευτέρα με Σάββατο !!
Ευελπιστούμε στη διατήρηση του νέου ωραρίου και στη νέα @Βιβλιοθήκη_του_Πανεπιστημίου_Κύπρου όπως και στο διηνεκές, προτού εγκαινιαστεί η νέα #βιβλιοθήκη στην #πανεπιστημιούπολη #Αγλαντζιάς, όπου εξυπακούεται ότι αναμένεται 24ωρη εξυπηρέτηση όλων των εμπλεκόμενων και όχι μόνο φορέων της ακαδημίας και ερευνητικής κοινότητας εν γένει στην Κύπρο!
- - -
Προς: Βιβλιοθήκη & Κέντρο Πληροφόρησης Πανεπιστημίου Μακεδονίας
Να επεκταθεί το ωράριο λειτουργίας του #Αναγνωστηρίου καθόλη τη διάρκεια της χρονιάς, στο πρότυπο της Κεντρικη Βιβλιοθηκη ΑΠΘ
-- - -
Καθότι πλέον "μέτοικος" στην #Κύπρο, συγχαρητήρια και στο Πανεπιστήμιο Κύπρου | University Of Cyprus, το οποίο, επιτέλους, προχώρησε στην επέκταση της λειτουργίας του Αναγνωστηρίου μέχρι τα μεσάνυχτα, Δευτέρα με Σάββατο !!
Η φοιτητοκεντρική προσέγγιση στο #ΑΠΘ, βοήθησε υποφαινόμενο στην απόκτηση μεταπτυχιακού (2010-2011), ενώ τα επόμενα χρόνια σημαντική ήταν η συνεισφορά, τόσο από το ΑΠΘ όσο και από το Μακεδονίας, στην ολοκλήρωση των μαθημάτων για το 2ο πτυχίο!!
Ευελπιστεί δε στη διατήρηση του νέου ωραρίου στη @Βιβλιοθήκη_του_Πανεπιστημίου_Κύπρου στο διηνεκές, για να κλείσει και η πτυχιακή, προτού εγκαινιαστεί η νέα #βιβλιοθήκη στην #πανεπιστημιούπολη #Αγλαντζιάς, όπου εξυπακούεται ότι αναμένεται 24ωρη εξυπηρέτηση των εμπλεκόμενων και όχι μόνο φορέων της ακαδημίας και ερευνητικής κοινότητας εν γένει στην Κύπρο!

No comments: