Friday 21 March 2014

Κινητοποιήσεις Φοιτητών ενόψει Ευρωεκλογών 2014 !!


Κινητοποιήσεις Φοιτητών ενόψει Ευρωεκλογών 2014

Η θυματοποίηση των νέων, της κάθε νέας γενιάς, από τις μεγαλύτερες, μέσω των κομματικών μηχανισμών, ξεκινά δυστυχώς από τη Μέση Εκπαίδευση!

Τα Κόμματα, η προσωπολαγνεία και η τυφλή σχεδόν υπακοή σε επαγγελματίες πολιτικούς και τις οικογένειές τους, καθώς και σε οικονομικούς κροίσους, ποδηγετούν τη νεολαία και την καθοδηγούν σε μια ανούσια, άκαρπη και αδιέξοδη εμπλοκή σε παράλογες διενέξεις, προς όφελος και πάλι των κομματικών μηχανισμών, κάθε κοσμοθεωρητικής αντίληψης (αριστεροκεντροδεξιάς), στην Ανώτατη Εκπαίδευση και τον εν γένει Συνδικαλισμό, δημοσίου, ημιδημοσίου και ιδιωτικού τομέα!!

Οι επερχόμενες εκλογές, για την ανάδειξη της νέας σύνθεσης του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, είναι ζήτημα που αφορά όλους τους πολίτες ατομικά και την Κοινωνία των Πολιτών συλλογικά, σε ένα πλαίσιο εύλογης πολιτικής αντιπαράθεσης, με ευρωπαϊκό προσανατολισμό και επιδίωξη ανάδειξης των ευρωβουλευτών που θα μπορούν να αναδείξουν τα εθνικά συμφέροντα της χώρας, στο πλέγμα της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της πολυπόθητής της Ολοκλήρωσης !!

Αναμένουμε δε την εποικοδομητική παρακολούθηση από τους ευρωβουλευτές, της ποιοτικής απορρόφησης των κοινοτικών κονδυλίων στη χώρα. Περαιτέρω, περιμένουμε να προωθήσουν την κατεύθυνση κονδυλίων από το Erasmus+ και την Frontex στις χώρες που το έχουν περισσότερη ανάγκη, περιλαμβανομένης της Ελλάδας και της Κύπρου!!

No comments: