Thursday 13 July 2017

Apocalypse World War 1

Το εν λόγω ντοκυμαντέρ 5 επεισοδίων, το οποίο παρεμπιπτόντως έδειξε το #ΡΙΚ(αντίθετα με το υπόλοιπο, εν πολλοίς, εσωστρεφές του πρόγραμμα), αξίζει να το δει κανείς, ξανά και ξανά και τούμπαλιν

Apocalypse World War 1
Σιμώνει άλλωστε 100ετία από το τέλος του υποτιθέμενου τελευταίου Μεγάλου Πολέμου και (ημείς εις τον εν γένει Ελληνισμόν) ακόμα ασχολούμαστε με ανούσια τηλεσπατάλη χρόνου, υποτιθέμενες ενώσεις συμφερόντων, ματαιόδοξες πολιτικό-οικονομικές φιλοδοξίες και κοινωνικούς μικροσχολιασμούς!
Κατά τα άλλο, καλά τα πάμε, αλλά πέραν των λόγων, των εκδηλώσεων και των επιφανειακών αναρτήσεων, αναγκαιότητα της εποχής μας είναι η ανάδειξη οραματιστών ηγετών οι οποίοι θα επιδιώκουν πραγματιστικά εφαρμόσιμες και αειφόρες πολιτικές, με βάθος ιστορικής και επιστημονικής γνώσης και πράξεις ήθους προς όφελος των επόμενων γενεών !!
Φυσικά και δεν είναι όλοι και πάντοτε το ίδιο και εκ του μακρώθεν η κριτική είναι προκλητικά θελκτική, γι' αυτό πράξεις με μέτρο και δια-κριτική προσέγγιση δράσης και επικοινωνίας !!!
Έως τότε όμως, ψάξτε στο διαδίκτυο (δωρεάν στο YouTube) και δείτε αυτή τη μίνι τηλεοπτική ιστορική σειρά, ενάντια στο ρεύμα της χαμένης μας εποχής

No comments: